E fa'afefea ona filifili le fa'auma sa'o mo lau PCB?

O nisi nei o fautuaga fa'apitoa i le auala e fai ai lea filifiliga:

1. Taugofie

I tulaga o se faʻatusatusaga i le va o le HASL e leai se totogi ma le HASL taʻitaʻia, matou te fai atu o le muamua e sili atu le taugata.O le mea lea, afai o loʻo e i ai i luga o se paketi utiuti pe manaʻo e teu se tupe, o le alu mo le HASL faʻamaeʻaina o se auala sili lea e teu ai tupe.

2. tausisia RoHS

Ona o le soifua maloloina ma le faʻaleagaina o le tino e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o mea faʻaeletoroni, o le loloto o le faʻaalia o le siakiina o se laupapa matagaluega e aumaia i le tagata faʻaoga e aoga.

O le tausisia o le RoHS ua avea nei ma tulaga masani mo le tele o poloketi PCB ma o le tele o tagata faʻatau o loʻo gauai atu i lenei itu.Mo lenei mafua'aga, o le filifilia o oloa e leai ni ta'ita'i a le HASL o se filifiliga sili atu pe afai e te mana'o e fai ni laupapa ta'amilosaga fa'a-RoHS.

E mafua lenei mea ona o le tele o le faʻaogaina o apa ma sina vaega itiiti o le kopa.Talu ai e leai se ta'ita'i o lo'o fa'aogaina iinei, e mafai ona e mautinoa o fa'afitauli le lelei o le soifua maloloina e laga e leai se mea e popole ai.

O se mea taua mo le manuia, peitaʻi, pe afai e leai ni vaega lelei i luga ole PCB.O vaega e pei o BGA ma SMD e le lelei i lenei tulaga.

3. Manaoga tumau

I le faaopoopo atu i le puipuia o le kopa ma isi vaega taua, o le galuega o le togafitiga i luga e tatau ona faalautele atu i le faaleleia o le umi o le PCB.O le sili atu le umi o se laupapa ona o lona faʻaogaina, o le umi foi lea o le a tumau.

4. Fa'aoga ma le fa'atinoina

O le talosaga, o le mea lea o le a faʻaogaina ai le laupapa e ufiufi i soʻo se tasi o nei faʻamaʻi, o se iloiloga taua.Mo lenei mafua'aga, e tatau ona amanaia le talosaga po'o le fa'aoga mataupu e fesoasoani ai i le faia o le filifiliga talafeagai.

5. Mafaufau i le siosiomaga

Aua le fenumiai le siosiomaga ma le talosaga poʻo le faʻaoga faʻaoga.O le si'osi'omaga i'inei o lona uiga o le ituaiga po'o le maualuga o le fa'aaliga e ono fa'aalia i le laupapa fa'asalalau lolomi (PCB) pe a uma ona ufiufi i luga o le fa'au'uga.

Siosiomaga e masani lava ona faasino i le maualuga o le vevela - pe saua pe agamalu.Mo fa'ai'uga sili, fa'aaoga oloa e leai se ta'ita'i a le HASL aua e fa'amalieina le RoHS, lea e faauo ai le tagata fa'aoga ma le si'osi'omaga.

6. Filifili le ENIG nai lo le HASL e leai se ta'ita'i togafitiga luga

O filifiliga autu e tolu (3) i ou luma mo le faʻamaeʻaina o le PCB o le HASL, HASL Lead Free ma le ENIG.E ui lava o nei mea e tolu e eseese mea totino, atonu o le tasi e sili atu le filifiliga nai lo isi.

Muamua, e tatau ona e filifili HASL taʻitaʻia-saoloto i luga o le HASL aua o le RoHS tausisia, o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o PCB faʻamaeʻaina.O le mea moni e ofoina atu solderability sili ona lelei o se isi faʻatauga.

I le isi itu, afai e te manaʻo e teu tupe ma galue i luga o PCB e manaʻomia ai le maualalo o le vevela, o le HASL o se filifiliga lelei.

Afai e te le o mautinoa pe o le HASL e leai se taʻitaʻi ma le HASL o le a faʻataunuʻuina le galuega, ona filifili lea o le electroless nickel immersion auro (ENIG) o le filifiliga sili lea.E le gata i lea, o le ENIG e toetoe lava a tutusa uiga ma le HASL e leai se taʻitaʻi, e pei o le tausisia o le RoHS.

ND2+N8+AOI+IN12C

O le Zhejiang NeoDen Technology Co., Ltd. o lo'o gaosia ma fa'aulufale atu ni masini la'ititi la'ititi ma nofoaga talu mai le 2010. O le fa'aaogaina o a tatou lava tomai fa'apitoa R&D, fa'aa'oa'oina lelei le gaosiga, na manumalo ai NeoDen i le ta'uta'ua lelei mai tagata fa'atau i le lalolagi atoa.

Matou te talitonu o tagata lelei ma paʻaga e avea NeoDen ma kamupani sili ma o la matou tautinoga i le Faʻafouina, Diversity ma le Faʻaauau e faʻamautinoa ai o le SMT masini e mafai ona maua e tagata fiafia uma i soʻo se mea.

Faʻaopoopo: Nu.18, Tianzihu Avenue, Tianzihu Town, Anji County, Huzhou City, Zhejiang Province, Saina

Telefoni: 86-571-26266266

 


Taimi meli: Apr-20-2023

Auina mai lau savali ia i matou: