Su'esu'ega o Mafua'aga o Fa'aauau Fa'atasi ma Galu

1. le talafeagai muamua vevela vevela.O le maualalo tele o le vevela o le a mafua ai le le lelei o le faʻagaioiina o le flux poʻo le PCB laupapa ma le le lava o le vevela, e mafua ai le le lava o le vevela o le apa, ina ia faʻaleagaina le malosi o le solder ma le fluidity, laina lata ane i le va o le solder solder bridge.

2. Flux preheat vevela e maualuga tele pe maualalo tele, masani i le 100 ~ 110 tikeri, preheat maualalo tele, gaoioiga flux e le maualuga.Preheat maualuga tele, i totonu o le apa flux ua alu, ae faigofie foi e oo lava apa.

3. E leai se flux po o flux e le lava pe le tutusa, o le i luga o le vevesi o le tulaga liusuava o apa e le tatalaina, e mafua ai ona faigofie e oo lava apa.

4. Siaki le vevela o le ogaumu soli, pulea i le tusa ma le 265 tikeri, e sili ona lelei le faʻaogaina o le thermometer e fua ai le vevela o le galu pe a taʻalo le galu, aua o le masini vevela o meafaigaluega atonu o loʻo i lalo. o le ogaumu po o isi nofoaga.Le lava preheating vevela o le a taʻitaʻia ai vaega e le mafai ona oʻo atu i le vevela, o le faʻagasologa o le uʻamea ona o le faʻaogaina o le vevela vaega, e mafua ai le leaga o le toso apa, ma le faʻavaeina o le apa;atonu e maualalo le vevela o le ogaumu apa, poʻo le saosaoa uelo e vave tele.

5. Le sa'o le fa'agaioiga auala pe a fufui lima apa.

6. asiasiga masani e fai se au'ili'ili fatuga apa, e mafai ona i ai apamemea po o isi u'amea anotusi e sili atu i le tulaga masani, e mafua ai ona fa'aitiitia le gaioi apa, faigofie e mafua ai le apa.

7. solder le mama, solder i le tuʻufaʻatasiga le mama e sili atu i le tulaga faatagaina, o uiga o le solder o le a suia, susu po o le fluidity o le a faasolosolo ina leaga, pe afai o le antimony anotusi o le sili atu i le 1.0%, arsenic sili atu i le 0.2%, vavae ese nai lo 0.15%, o le suavai o le solder o le a faʻaitiitia i le 25%, ae o le arsenic o loʻo i lalo ifo o le 0.005% o le a faʻaumatia.

8. siaki le galu solder ala tulimanu, 7 tikeri e sili, matua mafolafola e faigofie ona tautau apa.

9. PCB laupapa deformation, o lenei tulaga o le a taitai atu i le PCB agavale ogatotonu taumatau tolu mamafa galu loloto inconsistency, ma mafua mai i le 'ai apa loloto nofoaga tafe apa e le lamolemole, faigofie e maua ai alalaupapa.

10. IC ma le laina o le mamanu leaga, tuʻu faʻatasi, o itu e fa o le IC vaʻavaʻavaʻa vae mafiafia <0.4mm, leai se tulimanu faasipa i totonu o le laupapa.

11.pcb vevela ogatotonu goto deformation mafua e oo lava apa.

12. PCB laupapa uelo tulimanu, theoretically le sili atu le tulimanu, le solder sooga i le galu mai le galu i luma ma ina ua uma solder sooga mai le galu pe a o le avanoa o luga masani e laiti, o le avanoa o le alalaupapa e laiti foi.Ae ui i lea, o le maualuga o le solder e fuafua i uiga susu o le solder lava ia.I se tulaga lautele, o le tulimanu o le solder e mafai ona fetuutuunai i le va o le 4 ° ma le 9 ° e faalagolago i luga o le mamanu PCB, ao le taitai-saoloto soldering e fetuutuunai i le va o le 4 ° ma le 6 ° e faalagolago i le tagata faatau PCB mamanu.E tatau ona matauina e faapea i le tulimanu tele o le faagasologa uelo, le pito i luma o le PCB lofu apa o le a foliga mai e ai apa i le leai o apa i luga o le tulaga, lea e mafua mai i le vevela o le laupapa PCB i le ogatotonu o. le concave, pe afai e tatau ona talafeagai se tulaga faapea e faaitiitia ai le tulimanu uelo.

13. i le va o pads laupapa matagaluega e le fuafuaina e tetee solder dam, ina ua uma ona lolomi i luga o le solder faapipii fesootai;po o le laupapa matagaluega lava ia ua mamanuina e tetee solder dam / alalaupapa, ae i le oloa maeʻa i se vaega po o ese uma, ona faigofie foi e oo lava apa.

ND2+N8+T12


Taimi meli: Nov-02-2022

Auina mai lau savali ia i matou: