Fa'avasegaina o fa'aletonu o le afifiina (II)

5. Delamination

Delamination poʻo le lelei faʻapipiʻi e faʻatatau i le tuʻueseeseina i le va o le faʻamaufaʻailoga palasitika ma lona fesoʻotaʻiga meafaitino lata ane.Delamination e mafai ona tupu i soʻo se vaega o se masini microelectronic mamanu;e mafai foi ona tupu i le faagasologa o le encapsulation, post-encapsulation vaega gaosiga, poʻo le taimi o le faʻaogaina o masini.

Le lelei o feso'ota'iga feso'ota'iga e mafua mai i le fa'agasologa o le fa'apipi'iina o se mea taua tele i le fa'amama.Gaogao fa'afeso'ota'i, fa'aleagaina i luga a'o fa'apipi'i, ma le fa'amuta le atoatoa e mafai uma ona ta'ita'iina atu i le le lelei o so'oga.O isi mea e a'afia ai e aofia ai le fa'aitiitia o le mamafa ma le taua i le taimi o le fofo ma le malulu.O le le fetaui o le CTE i le va o le palasitika fa'amaufa'ailoga ma mea e lata ane a'o fa'alili e mafai fo'i ona o'o atu ai i fa'avevela fa'ainisinia, e ono i'u ai i le delamination.

6. Gaogao

E mafai ona tupu le gaogao i soʻo se laʻasaga o le faʻaogaina o le faʻagasologa, e aofia ai le faʻaliliuina o le faʻaogaina, faʻatumu, fagu, ma le lolomiina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o se siosiomaga ea.E mafai ona faʻaitiitia avanoa e ala i le faʻaitiitia o le aofaʻi o le ea, e pei o le aveeseina poʻo le faʻamama.O le mamafa o le masini e amata mai i le 1 i le 300 Torr (760 Torr mo le tasi atemosifia) ua lipotia mai e faʻaaogaina.

O le su'esu'ega fa'atumu o lo'o ta'u mai ai o le fa'afeso'ota'i o le pito i lalo ua liusuavai luma ma le pu e mafua ai ona fa'alavelave le tafe.O se vaega o le pito i luma ua liusuavai e tafe agai i luga ma faatumu ai le pito i luga o le afa oti i se vaega tele matala i le pito o le pu.O le fa'amea fou na fa'atūina i luma ma le fa'afefete fa'afefete i luma e ulu atu i le pito i luga o le afa mate, ma i'u ai i le ma'i.

7. afifiina le tutusa

O le mafiafia o afifi e le tutusa e mafai ona o'o atu ai i le taua ma le fa'apala.O tekonolosi fa'apipi'i masani, e pei o le fa'aliliuina o le fa'amomoli, fa'aoso fa'amalosi, ma tekonolosi fa'apipi'iina, e fa'aitiitia ai le fa'aletonu o le afifiina ma le mafiafia e le tutusa.O le afifiina o le wafer-level e sili ona a'afia ile mafiafia ole plastisol ona o ona uiga fa'agasologa.

Ina ia mautinoa se mafiafia faʻamaufaʻailoga tutusa, e tatau ona faʻapipiʻi le vaʻavaʻavaʻavaʻa ma sina faʻailoga e faafaigofie ai le faʻapipiʻiina o squeegee.E le gata i lea, e manaʻomia le pulea o le tulaga squeegee e faʻamautinoa ai le malosi o le squeegee e maua ai se mafiafia faʻamaufaʻailoga tutusa.

E mafai ona fa'atupuina le tu'ufa'atasiga po'o le le tutusa o mea fa'atumu pe a aoina vaega fa'atumu i vaega fa'apitonu'u o le pa'u fa'ameamea ma fau ai se tufatufaina e le tutusa a'o le'i fa'ama'a'a.Le lava faʻafefiloi o le faʻamaufaʻailoga palasitika o le a taʻitaʻia ai le faʻaalia o uiga eseese i le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o ipu.

8. Mata mata

Burrs o le palasitika faʻapipiʻi lea e ui atu i le laina vaeluaga ma e teuina i luga o pine masini i le faagasologa o le faʻasologa.

O le le lava o le mamafa o le pipii o le mafuaaga autu lea o burrs.Afai e le aveeseina i le taimi le toega mea faʻapipiʻi i luga o pine, o le a taʻitaʻia ai faʻafitauli eseese i le tulaga faʻapotopotoga.Mo se faʻataʻitaʻiga, le lava le faʻapipiʻiina poʻo le pipii i le isi laasaga o le afifiina.Resin leakage o le foliga manifinifi o burrs.

9. O vaega mai fafo

I le faagasologa o le afifiina, afai o le afifiina o mea e faʻaalia i le faʻaleagaina o le siosiomaga, meafaigaluega poʻo meafaitino, o mea mai fafo o le a salalau i totonu o le afifi ma aoina i luga o vaega uʻamea i totonu o le afifi (e pei o IC chips ma taʻitaʻi faʻapipiʻi), e oʻo atu i le pala ma isi. fa'afitauli fa'atuatuaina mulimuli ane.

10. Fofō lē atoatoa

O le le lava o le taimi e fofo ai po'o le maualalo o le vevela e mafai ona o'o atu ai i le le atoatoa o le fofo.E le gata i lea, o nai suiga laiti i le fua faafefiloi i le va o encapsulants e lua o le a taitai atu ai i le le atoatoa o le fofo.Ina ia mafai ona faʻateleina meatotino o le encapsulant, e taua le faʻamautinoaina o le encapsulant ua faʻamalolo atoatoa.I le tele o auala faʻapipiʻi, faʻagata faʻamalolo e faʻatagaina e faʻamautinoa ai le faʻamalolo atoatoa o le encapsulant.Ma e tatau ona fa'aeteete ina ia fa'amautinoa o lo'o sa'o sa'o le fua fa'atatau o le encapsulant.

N10+atoa-atoa-otometi


Taimi meli: Feb-15-2023

Auina mai lau savali ia i matou: