Fa'aletonu o Pupu i luga ole PCB

Pu Fa'a & Pu'u i luga o se Komiti Fa'asalalau Lolomi

 

O pu o pine po'o pu pu o le mea lava lea e tasi ma e mafua mai i le pa'u o le laupapa lolomi i le taimi o le faʻapipiʻiina.O pine ma le pu e fai i le taimi o le fa'amauina o galu e masani lava ona feso'ota'i ma le mafiafia o le apamemea.O le susū i totonu o le laupapa e sao mai a le o le ufi apamemea manifinifi po'o avanoa i totonu o le fa'ailoga.O le faʻapipiʻiina i totonu o le pu e tatau ona itiiti ifo i le 25um e taofi ai le susu i totonu o le laupapa e liliu atu i le ausa vai ma faʻafefe i le puipui apamemea i le taimi o le faʻafefe o galu.

O le upu pine po'o le pu e masani ona fa'aaoga e fa'ailoa ai le tele o le pu, e la'ititi le pine.Ole tele e fa'alagolago lava ile tele ole ausa vai o lo'o sola ma le mea e fa'amaua ai le solder.

 

Ata 1: Pua Pu
Ata 1: Pua Pu

 

Na o le pau lava le auala e faʻaumatia ai le faʻafitauli o le faʻaleleia lea o le lelei o le laupapa ma le itiiti ifo o le 25um o le apamemea i totonu o le pu.E masani ona faʻaaogaina le taoina e faʻaumatia ai faʻafitauli o le kesi e ala i le faʻamagoina o le laupapa.O le taoina o le laupapa e aveese ai le vai mai le laupapa, ae e le foia ai le mafuaaga o le faafitauli.

 

Ata 2: Pu Pu
Ata 2: Pu Pu

 

Su'esu'ega le Fa'aleagaina o Pu PCB

O le su'ega e fa'aoga e iloilo ai laupapa fa'asalalau lolomi ma fa'apipi'i i pu mo le alu ese.O lo'o fa'ailoa mai ai le fa'atupuina o ni pa'u manifinifi po'o gaogao o lo'o i totonu e ala i pu.E mafai ona faʻaaogaina i le mauaina o oloa, i le taimi o le gaosiga poʻo luga o faʻatasiga mulimuli e iloa ai le mafuaʻaga o le gaogao i solder fillets.A fa'apea e fa'aeteete ile taimi ole su'ega e mafai ona fa'aoga laupapa ile gaosiga pe a uma le su'ega e aunoa ma se fa'aleagaina o foliga vaaia po'o le fa'atuatuaina ole oloa mulimuli.

 

Meafaigaluega Su'ega

  • Fa'ata'ita'i laupapa fa'asalalau lolomi mo le iloiloga
  • Canada Bolson suauʻu poʻo se isi mea talafeagai e manino manino mo suʻesuʻega vaʻaia ma faigofie ona aveese pe a uma le suʻega
  • Hypodermic syringe mo le fa'aogaina o le suauu i pu ta'itasi
  • Pepa solo mo le aveesea o le suauu tele
  • Microscope ma moli pito i luga ma lalo.I le isi itu, o se fesoasoani faʻalautele talafeagai i le va o le 5 i le 25x faʻalautele ma se pusa moli.
  • Fa'amauina le u'amea ma le pulea o le vevela

 

Metotia Su'ega

  1. E filifilia se laupapa fa'ata'ita'i po'o se vaega o le laupapa mo le su'ega.I le fa'aaogaina o se tui fa'asusu, fa'atumu pu ta'itasi mo le su'esu'ega i le suau'u manino.Mo suʻesuʻega lelei, e manaʻomia le suauʻu e fausia ai se meniscus concave i luga o le pu.O le concave fomu e mafai ai ona maua se va'aiga fa'apitoa o le fa'apipi'i atoa i le pu.O le auala faigofie e fai ai se meniscus concave i luga o le pito i luga ma aveese le tele o le suauu o le faʻaaogaina lea o pepa solo.I le tulaga o so'o se ea mailei o lo'o i ai i totonu o le pu, e fa'aaoga atili le suāu'u se'ia maua se va'aiga manino o le pito i totonu atoa.
  2. O le laupapa faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se punavai malamalama;e mafai ai e lenei mea le faʻamalamalamaina o le faʻapipiʻi i totonu o le pu.O se pusa moli faigofie po'o le fa'amumuina pito i lalo i luga o se microscope e mafai ona maua ai le malamalama talafeagai.E mana'omia se fesoasoani mata'i mata talafeagai e su'esu'e ai le pu ile taimi ole su'ega.Mo suʻesuʻega lautele, 5X faʻalautele o le a mafai ai ona vaʻai i le faʻavaeina o pulu;mo se suʻesuʻega sili atu ona auiliili o le pu, e tatau ona faʻaogaina le 25X faʻalautele.
  3. Sosoo ai, toe fa'afefe le solder i totonu o le fa'apalapala i pu.E fa'amafanafanaina fo'i i totonu o le atunu'u le vaega laupapa o lo'o si'omia.O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le fa'apipi'i lea o se u'amea fa'ameamea i le pito i luga o le laupapa po'o se ala e feso'ota'i i le vaega o le papa.O le vevela pito e mafai ona fesuisuiai, ae 500°F e masani lava ona faamalieina.E tatau ona suʻesuʻeina le pu i le taimi e tasi i le taimi o le faʻaogaina o le uʻamea faʻapipiʻi.
  4. O sekone ina ua mae'a le toe fa'afo'i atoa o le fa'alava o le apa i totonu o le pu, o le a va'aia fo'i fa'apuna e sau mai so'o se vaega manifinifi po'o porous i totonu o le fa'apalapala.E va'aia le fa'amama o le gas e pei o se tafega faifaipea, lea e fa'aalia ai pu pine, ta'e, gaogao po'o ni mea manifinifi.E masani lava pe a va'aia le alu ese, o le a fa'aauau pea mo se taimi umi;i le tele o tulaga o le a faʻaauau pea seia oʻo ina aveese le puna vevela.E mafai ona faʻaauau pea mo le 1-2 minute;i nei tulaga o le vevela e ono fa'apogai ai le liu lanu o mea laupapa.E masani lava, e mafai ona faia su'esu'ega i totonu ole 30 sekone ole fa'aogaina ole vevela ile matagaluega.
  5. A maeʻa suʻega, e mafai ona faʻamamāina le laupapa i se solu talafeagai e aveese ai le suauu na faʻaaogaina i le taimi o le suʻega.O le su'ega e mafai ai ona su'esu'e vave ma lelei le pito i luga ole kopa po'o le apa/ta'a.E mafai ona fa'aoga le su'ega i pu e leai ni apa/ta'i;i tulaga o isi mea faʻapipiʻi faʻaola, soʻo se faʻafefe ona o faʻalavalava o le a faʻagata i totonu o ni nai sekone.O le su'ega e maua ai fo'i le avanoa e fa'amaumau ai fa'ai'uga i luga o vitiō po'o ata mo talanoaga i le lumana'i.

 

Tala ma ata mai luga ole initaneti, pe a iai se solitulafono pls faʻafesoʻotaʻi muamua matou e tape.
NeoDen saunia se SMT atoa fofo laina, e aofia ai SMT reflow ogaumu, galu soldering masini, piki ma tuu masini, solder faapipii lomitusi, PCB loader, PCB unloader, chip mounter, SMT AOI masini, SMT SPI masini, SMT X-Ray masini, SMT fa'apotopotoga laina meafaigaluega, PCB gaosiga Meafaigaluega SMT vaega fa'apitoa, ma isi ituaiga masini SMT atonu e te mana'omia, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai mo nisi fa'amatalaga:

 

Hangzhou NeoDen Technology Co., Ltd

Upega tafa'ilagi:www.neodentech.com 

imeli:info@neodentech.com

 


Taimi meli: Iul-15-2020

Auina mai lau savali ia i matou: