E fia le tau ole masini e piki ma tuu?

Ole aofaiga ole otometifilifili ma tuu le masinifa'alagolago tele i mea nei:

1. Amataga o masini SMT

Masalo e tele taimi e ese ai le tau i le va o le otometimasini fa'apipi'i lugafaia i Saina ma faia i isi atunuu.O le tau o isi atunuu 'Otometi SMT masini e sili atu le maualuga nai lo le maualuga-saosaoa otometi masini SMT, o lea ua sili atu ma sili atu ona lauiloa le masini SMT a Saina i le lalolagi atoa.NeoDen o se SMT fale gaosi oloa i Saina ma sili atu i le 10 tausaga o le poto masani i le SMT gaosiga.

 

2. Tulaga lelei ole masini SMT
Pe o le masini SMT otometi na faia i Saina poʻo le masini SMT otometi o isi atunuu, o le lelei o le oloa e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tau.Afai o meafaitino ma mea faʻaoga o le masini SMT otometi e faia i mea lelei, faʻaopoopo i le faʻamaoniga o le lelei, o lona tau e masani lava ona sili atu le taugata.

 

3. Faiga faʻaogaina o masini SMT otometi

O le faiga o le faagaoioiga o le masini SMT e mafai ona vaevaeina i le maualuga-saosaoa otometi masini SMT, medium-saosaoa otometi masini SMT, tamai masini SMT otometi, ma isi. E tusa ai ma le faiga eseese faagaoioia o masini SMT, o lona tau e iai foi ni eseesega faapitoa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o masini SMT maualuga maualuga e masani ona sili atu le taugata nai lo masini SMT otometi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o se tamaʻi 2 ulu SMT masini i NeoDen e itiiti ifo i le 5,000USD, ma o le tau o se masini 8 ulu SMT laʻititi e tusa ma le 15,000USD.

 

4. le ituaiga o masini SMT otometi

Otometi SMT masini ituaiga tau eseese e le tutusa.

 

5. Pe a uma le faʻatau atu o le masini SMT otometi

O le tau o le pikiina ma le tuʻuina o masini o le a sili atu le taugata mo le kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga faʻatau.NeoDen e tu'uina atu se tausaga o le tautua pe a uma ona fa'atau, mo au mea faigaluega i le tausaga atoa!I le taimi nei, e te le tau popole i faʻafitauli o meafaigaluega.

 

Solder Paste Stencil Printer


Taimi meli: Au-03-2021

Auina mai lau savali ia i matou: