E faʻafefea ona faʻaleleia le gaosiga o masini smt?

I le SMT laina gaosiga e aofia ai le faʻafitauli o le togiina o masini.maualugamasini SMTfua o le togi e matua afaina ai le gaosiga lelei.Afai o loʻo i totonu o le tele o tau masani, o se faʻafitauli masani, pe a fai e maualuga le tau aofaʻi o le aofaʻi, ona iai lea o se faʻafitauli, e tatau i le enisinia laina gaosiga poʻo le tagata faʻatautaia ona taofi vave le laina e siaki mafuaʻaga. mo le togiina o mea, ina ia le faʻaumatia mea faʻaeletoroni ma aʻafia ai le gaosiga gafatia.

1. O mea faaeletonika lava ia
Afai o le mea faaeletonika lava ia e le amanaiaina i le asiasiga PMC, ma le mea faaeletonika tafe atu i le laina gaosiga e faaaoga, e mafai ona taitai atu i le togiina o le mea maualuga, ona o nisi mea faaeletonika i le felauaiga po o le taulimaina faagasologa e mafai ona oomi ma deformation, po o le falegaosimea lava ia ona o le gaosiga o faʻafitauli faʻaeletoroni, ona manaʻomia lea ona faʻamaopoopo ma le faʻaeletoroni mea faʻapipiʻi e foia, auina atu mea fou ma asiasiga pe a uma ona pasia i le laina gaosiga e faʻaaoga.

2. SMT Fafagae sese le nofoaga o meafaitino
O nisi laina gaosiga e lua suiga, o nisi tagata faʻatautaia atonu o le vaivai poʻo le faʻatamala ma le faʻatamala ma taʻitaʻia ai le Feeder material station e sese, ona oʻo lea i lefilifili ma tuu le masinio le a aliali mai le tele o mea lafo ma faʻailo, o le taimi lea e manaʻomia e le tagata faʻatautaia e faʻanatinati e siaki, sui le nofoaga o meafaifafaga Feeder.

3.SMD masini ave mea tulaga tulaga mafuaaga
SMD masini tu'uina o lo'o fa'alagolago i luga o le ulu fa'apipi'i o le suction nozzle ina ia mitiia ai mea e fetaui mo le patching, o nisi mea togiina ona o le ta'avale po'o le mafua'aga o le Fafaga ma ta'ita'i atu i mea e le o i le suction nozzle tulaga pe na faia. e le oʻo i le maualuga o le suction, o le a faʻapipiʻi sese le faʻamau, faʻapipiʻi sese, o le ai ai se numera tele o tulaga faʻapipiʻi gaogao, e tatau ona faʻavasegaina Feeder pe fetuunai le maualuga suction suction suction.

4. MaugaSMT pusufaafitauli
O nisi masini tuʻuina i se taimi umi o le lelei ma le vave faʻagaioiga, o le suction nozzle o le a ofuina, e mafua ai le faʻaogaina o meafaitino ma le ogatotonu o le pa'ū poʻo le faʻafefe, o le a maua ai se numera tele o mea lafo, o lenei tulaga e manaʻomia ai le tausiga taimi o le tuʻuina. masini, sui filiga ole suction nozzle.

5. Fa'afitauli fa'aletonu le lelei o le fa'amauina
E mafai e le masini SMD ona faʻaogaina le tuʻuina atu o vaega, aemaise lava i le masini i totonu e maua ai le le lelei o le mamafa mo le faʻaogaina ma le tuʻuina, pe a malepe pe poloka le pamu mama po o le ea, o le a mafua ai ona laʻititi pe le lava le tau o le ea, ina ia le mafai ona faʻafefe. vaega po'o le faagasologa o le fa'aosoina o le ulu fa'apipi'i pa'u, o lenei tulaga o le a fa'aalia fo'i le fa'atupuina o meafaitino, o lenei tulaga e mana'omia ai le sui o le ea fa'amau po'o le pamu mama.

6. Le fa'apipi'i masini ata fa'ailoa sese
O le masini SMD e mafai ona faʻamaonia vaega faʻapipiʻi i le tulaga o le pad faʻapitoa, faʻafetai tele i le faʻaogaina o le vaʻaia o le masini, o le iloa vaaia o le numera o mea, tele, lapoa, ona maeʻa ai lea o le masini i totonu algorithm o le mauga, le. vaega o le a faʻapipiʻiina i luga o le PCB pad faʻamaonia i luga, pe afai o le vaʻaia o loʻo i ai le pefu poʻo le pefu, pe faʻaleagaina, o le ai ai se mea sese faʻaalia ma taʻitaʻia ai le faʻaaogaina o mea sese, e mafua ai Afai o loʻo i ai le pefu poʻo le palapala i le faʻaaliga pe afai o faaleagaina, ona i ai lea o se mea sese i le iloaina lea o le a taitai atu ai i le mea sese ua mitiia, e mafua ai le faateleina o le togiina o mea, ma o lenei tulaga o le a manaomia ai se faiga e toe iloa ai le vaai.

I se aotelega, o nisi nei o mafuaʻaga masani o le togiina o mea i luga o le masini faʻapipiʻi.Afai o lau falegaosimea o loʻo feagai ma se faʻaopoopoga o mea e togiina, e tatau ona e siaki le mafuaʻaga.E mafai ona e fesili muamua i tagata faigaluega o le saite, e ala i le faʻamatalaga, ona e tusa ai ma le mataʻituina ma auʻiliʻili saʻo e suʻe ai le faʻafitauli, ina ia sili atu ona lelei le suʻeina o le faʻafitauli, ia foia, aʻo faʻaleleia le gaosiga lelei.
A1


Taimi meli: Tes-17-2022

Auina mai lau savali ia i matou: