A'afiaga ole Si'osi'omaga ile fa'atinoga ole kapasitor

I. Maalili ole vevela
1. O le maualuga o le vevela
Ole maualuga ole vevela ole siosiomaga galue ile capacitor e taua tele mo lona faʻaogaina.O le si'itia o le vevela e fa'atelevaveina uma fa'aa'ai fa'ama'i ma fa'aeletise, ma o mea fa'a-dielectric e faigofie ona matua.O le ola tautua o le capacitor e faʻaitiitia i le faʻateleina o le vevela.O suiga capacitance ma le faateleina o le vevela e faalagolago i le sootaga i le va o le dielectric tumau ma le vevela, faatasi ai ma le lelei o le vevela coefficient o lona uiga, o le gafatia faateleina i le vevela, ma le lelei o le vevela coefficient gafatia faaitiitia i le vevela.
A oʻo i luga le vevela, faʻateleina le gaioiga eletise, o lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le insulation i le faateleina o le vevela.E faʻaitiitia foʻi le malosi o le dielectric i le siʻitia o le vevela, o lea e tatau ai ona faʻaititia le voltage galue pe a faʻateleina le vevela o le tautua.O le maualuga o le vevela e mafua ai le faʻamaʻiina o uʻamea, faʻateleina le faʻafesoʻotaʻi, faʻateleina le teteʻe ma faʻateleina le gau.

2. Le maualalo o le vevela
O mea e faʻafefeteina, o le epoxy resin e taʻe ma leiloa lona puipuiga.O le faʻaogaina o le eletise o le capacitor e faʻaleagaina e ala i le susu o le susu.

3. A'afiaga maualuga ma maualalo le vevela
Faalautele vevela vave ma contraction maua ai le atuatuvale i totonu, maua alternating condensation, aisa ma evaporation, ina ia o le encapsulation layer ta'e, ta'e ta'ita'i i vai infiltration ausa, faatelevaveina le faatinoga o le capacitor deteriorates.
 
II.Siosiomaga susu

1. Le maualuga o le susu
O ausa vai condenses i luga o le mata o le capacitor, ma ua mitiia, ina ia faaitiitia le tetee insulation o le capacitor, ma o loo i ai leakage ma arc lele.E fa'atuputeleina pea le fa'a-dielectric ma fa'atuputeleina le leiloa o le dielectric.A oʻo atu le ausa vai i totonu o le uʻamea uʻamea o le capacitor, o le a faʻaitiitia le gafatia ma o le a faateleina le gau.

2. Feauai vevela ma susū
O le ausa vai e mitiia ma faʻasalalau i luga o le capacitor.Manava ma condensation o le vevela e mafai ona faatelevaveina le ausa vai e ulu i totonu o le capacitor ma faʻaleagaina le faʻatinoga o le capacitor e pei ona taʻua i luga.
I le tutusa o le susu, pe a oʻo i luga le vevela, o le numera o mole mole vai e faʻateleina ma faʻavaveina le faʻavaeina o gap mole.E mafai e mole mole vai ona ulu atu i nei avanoa mai le ea o loʻo siomia ai ma faʻapea ona ulu i totonu o le ala.
I le tutusa atoatoa o le susu, o le maualalo o le vevela, o le maualuga o le maualuga o le susu, o le tele o le susu o le capacitor e mitiia.

III.Siosiomaga malosi
Vibration, a'afiaga ma fa'avavevave o le si'osi'omaga malosi tele, lea e mafai ona mafua ai ona fa'aleagaina pe fa'aleagaina le capacitor e lemasini SMTma isi masini, ma suiga capacitance ona o le suiga laitiiti o le fausaga capacitor.E le gata i lea, e ono mafua ai le gau o le taʻitaʻi, le lelei o fesoʻotaʻiga ma isi mea faʻapitoa.

IV.Siosiomaga maualalo maualalo
Capacitors e faʻaaogaina i siosiomaga maualuga maualuga.Faatasi ai ma le faateleina o le maualuga, ua faaitiitia le mamafa o le ea ma faaitiitia le tetee eletise o le ea.O le capacitor o le a maua ai le arc ma le corona phenomenon, ma o le malosi voltage o le capacitor o le a faʻaitiitia.E le gata i lea, o le ea manifinifi e faigata ona vevela.O le maualuga o le vevela o le capacitor o le a faateleina.

SMT laina gaosigaZhejiang NeoDen Tekonolosi Co., LTD., faavaeina i le 2010, o se tagata gaosi tomai faapitoa i SMT piki ma tuu masini, reflow ogaumu, stencil masini lomitusi, SMT gaosiga laina ma isi SMT Products.O loʻo i ai a matou lava R & D 'au ma a matou fale gaosimea, faʻaaogaina a matou lava mauoa R & D, faʻaleleia lelei le gaosiga, manumalo i le igoa taʻutaʻua mai le lalolagi atoa tagata faʻatau. i Innovation, Diversity and Sustainability faʻamautinoaina o le SMT automation e mafai ona maua e tagata fiafia uma i soʻo se mea.

Faʻaopoopo: Nu.18, Tianzihu Avenue, Tianzihu Town, Anji County, Huzhou City, Zhejiang Province, Saina

Telefoni: +86-18167133317


Taimi meli: Sep-28-2021

Auina mai lau savali ia i matou: