Fa'agasologa Gaosi o PCBs Ma'a'a-Flexible

Aʻo leʻi amataina le gaosiga o laupapa faʻamalosi, e manaʻomia se faʻatulagaina o le PCB.A maeʻa loa le faʻatulagaina, e mafai ona amata le gaosiga.

O le faʻagasologa o le gaosiga faʻamalosi faʻamalosi e tuʻufaʻatasia ai faiga faʻapipiʻi o laupapa maʻaʻa ma feʻaveaʻi.O se laupapa malo-fetuuna'i o se faaputuga o papa PCB malomalosi ma fetuutuunai.O vaega o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le eria malo ma faʻafesoʻotaʻi i le laupapa maʻaʻa lata ane e ala i le vaega fetuutuunai.O feso'ota'iga layer-to-layer o lo'o fa'aofi mai e ala i ipu fa'apipi'i.

O faiga fa'afaigata ma'a'a e aofia ai laasaga nei.

1. Saunia le substrate: O le laasaga muamua i le faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi maʻaʻa-fetuutuunai o le sauniuniga poʻo le faʻamamaina o le laminate.Laminate o lo'o i ai fa'apa'apa kopa, fa'atasi ai ma pe leai fo'i se fa'apipi'i fa'apipi'i, e fa'amama muamua a'o le'i tu'uina i totonu o le vaega o totoe o le gaosiga.

2. Fausiaina o Mamanu: E faia lea e ala i le lolomi o le screen poʻo le faʻataʻitaʻiina o ata.

3. Fa'agasologa o le togiina: O itu uma e lua o le laminate o lo'o fa'apipi'i ai mamanu fa'asolosolo o lo'o fa'apipi'iina e ala i le fufui i totonu o se ta'ele etching po'o le fufuluina i se vaifofo etchant.

4. Fa'agasologa o le viliina fa'ainisinia: E fa'aogaina se faiga po'o se metotia e viliina ai pu ta'amilosaga, pads ma fa'asologa o luga o pu e mana'omia i le laulau gaosiga.O fa'ata'ita'iga e aofia ai metotia e viliina ai leisa.

5. Fa'agasologa fa'apalapala apamemea: O le fa'agasologa o le fa'apalapala apamemea e taula'i i le teuina o le kopa mana'omia i totonu o le vias fa'apipi'iina e fa'atupu ai feso'ota'iga eletise i le va o laulau fa'apipi'i fa'amau.

6. Faʻaogaina o le faʻapipiʻi: O mea faʻapipiʻi (e masani lava o le polyimide film) ma le faʻapipiʻi o loʻo lolomiina i luga o le laupapa faʻamaʻa-fesoʻotaʻi e ala i le lolomiina o ata.

7. Lamination overlay: O le faʻapipiʻi saʻo o le faʻapipiʻi e faʻamautinoa e ala ile lamination ile vevela faʻapitoa, mamafa ma vacuum tapulaʻa.

8. Faʻaaogaina o faʻamau faʻamalosi: Faʻalagolago i manaʻoga o le mamanu o le laupapa faʻamaʻa-faʻafefeteina, e mafai ona faʻaogaina faʻamalo faʻalotoifale faaopoopo aʻo leʻi faia le lamination faʻaopoopo.

9. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi: auala faʻapipiʻi eletise poʻo ni naifi faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaogaina e tipiina ai le faʻaogaina o paneli mai le gaosiga o mea.

10. Faʻataʻitaʻiga eletise ma le faʻamaonia: E faʻataʻitaʻiina e le eletise laupapa laupapa e tusa ai ma le IPC-ET-652 taʻiala e faʻamaonia ai o le faʻaogaina o le laupapa, faʻamatalaga, lelei, ma le faʻatinoga e fetaui ma manaʻoga o le faʻatulagaina o mamanu.O metotia fa'ata'ita'iga e aofia ai su'ega su'esu'e lele ma faiga fa'ata'ita'i.

O le faʻagasologa o le gaosiga maʻaʻa-fetuunaʻi e lelei mo le fausiaina o taʻavale i le falemaʻi, aerospace, militeri, ma fesoʻotaʻiga faʻapisinisi vaega ona o le lelei o le faʻatinoga ma le saʻo o galuega a nei laupapa, aemaise lava i siosiomaga faigata.

ND2+N8+AOI+IN12C


Taimi meli: Aukuso-12-2022

Auina mai lau savali ia i matou: