Fa'agasologa fa'agasologa ole tu'uga SMT

SMT o luga o mauga tekinolosi, o le taimi nei o le tekinolosi sili ona lauiloa ma faagasologa i le alamanuia fa'apotopotoga fa'aeletoroni.SMT tuʻuina atu e faasino i se faasologa o faagasologa e faavae i luga o le PCB mo puupuu.PCB o lona uiga lolomi laupapa matagaluega.

Fa'agasologa
SMT vaega faiga faavae: solder faapipii lolomi ->SMT faʻapipiʻi masinituu i luga o le ogaumu fa'amalolo ->toe tafe le ogaumufa'apipi'i -> su'esu'ega fa'apitoa AOI -> lipea -> fa'alalo-va'a -> laupapa olo -> laupapa fufulu.

1. Solder paste lomitusi: O lana matafaioi o le liaʻi le paʻu e leai se apa i pads o le PCB, e sauniuni ai mo le uelo o vaega.O meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina o le masini lomitusi mata, o loʻo i le pito i luma ole laina ole SMT.
2. Chip mounting: o lana matafaioi o le faʻapipiʻi saʻo o vaega faʻapipiʻi luga i le tulaga tumau o le PCB.O meafaigaluega e faʻaaogaina o le faʻamau, o loʻo i totonu o le SMT gaosiga laina i tua o le masini lomitusi mata.
3. I luga o le ogaumu fa'amalolo: o lana matafaioi o le fa'afefeteina o le SMD fa'apipi'i, ina ia fa'apipi'i fa'atasi le vaega fa'apotopotoga i luga ma le laupapa PCB.O meafaigaluega e faʻaaogaina mo le faʻamaloloina o ogaumu, o loʻo i totonu o le laina gaosiga SMT i tua o le masini faʻapipiʻi.
4. Reflow ogaumu soldering: o lana matafaioi o le liusuavai le paʻu solder, ina ia o le vaega i luga o le faʻapotopotoga faʻapotopotoga ma le PCB laupapa mau faʻatasi.O meafaigaluega e faʻaaogaina o le umu toe faʻaleleia, o loʻo i totonu o le laina gaosiga o le SMT i tua o le bonder.
5. SMT AOI masiniasiasiga opitika: o lana matafaioi o le faʻapotopotoina o le laupapa PCB mo le lelei o le uʻamea ma le faʻapotopotoga asiasiga lelei.O meafaigaluega e faʻaaogaina o le suʻesuʻega faʻapitoa faʻapitoa (AOI), o le aofaʻi o le faʻatonuga e masani lava e sili atu i le sefulu afe, o le faʻatonuga e laʻititi i le suʻega tusi.Tulaga e tusa ai ma manaʻoga o le suʻesuʻeina, e mafai ona faʻatulagaina i le laina gaosiga nofoaga talafeagai.O nisi o lo'o fa'asolo i luma, o nisi i le fa'amalo so'o mulimuli ane.
6. Tausiga: o lana matafaioi o le iloa lea o le toilalo o le PCB laupapa mo rework.O mea faigaluega e fa'aaogaina o u'amea fa'amau, fale faigaluega toe fa'aleleia, ma isi. Fa'atonu i le su'esu'ega opitika AOI pe a uma.
7. Sub-board: o lana matafaioi o le tipiina o le PCBA laupapa tele-soʻotaʻi, ina ia vavae ese e fausia ai se tagata ese, e masani ona faʻaaogaina le V-oti ma le masini tipi.
8. laupapa olo: o lana matafaioi o le abrade vaega burr, ina ia latou lamolemole ma mafolafola.
9. Fufulu laupapa: o lana matafaioi o le faʻapotopotoina o le laupapa PCB i luga aʻe o toega uʻamea leaga e pei o le aveesea o le flux.Vaevae i le faʻamamaina o le tusi lesona ma le faʻamamaina o masini faʻamamaina, e le mafai ona faʻamautu le nofoaga, e mafai ona i luga ole laiga, pe leai foi i luga ole laiga.

Vaega oNeoDen10filifili ma tuu le masini
1.Equips fa'ailoga fa'alua mea pu'eata + lua itu maualuga sa'o mea pueata lele fa'amautinoa le saoasaoa maualuga ma le sa'o, saoasaoa moni e o'o atu i le 13,000 CPH.Fa'aaogāina ole fa'atatauga ole taimi ole algorithm e aunoa ma ni fa'asologa fa'apitoa mo le faitau saoasaoa.
2.Front ma tua ma le 2 fa atupulaga maualuga saoasaoa lele faiga fa'alauiloa mea pueata, US ON sensors, 28mm tioata fale gaosi oloa, mo ata felelei ma le sa'o maualuga aloaia.
3.8 ulu tuto'atasi fa'atasi ai ma le fa'aogaina atoa o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le 8mm fafaga e piki i le taimi e tasi, fa'avave i le 13,000 CPH.
4. Lagolago 1.5M LED faʻapipiʻi paʻu (faʻatulagaina filifiliga).
5.Si'i luga PCB otometi, tausia PCB i luga o le tulaga i luga lava e tasi i le taimi o le tuʻuina, faʻamautinoa le saʻo maualuga.


Taimi meli: Iuni-09-2022

Auina mai lau savali ia i matou: