Ogaumu Solder Filifilia Totonu Faiga

faiga solder filifilia

1. Faiga fa'afefeteina

O le fa'afefeteina o galu filifilia e fa'aaogaina se faiga fa'afefete fa'afefeteina, o lona uiga, pe a uma ona fa'asolo le pulumu i le tulaga fa'atulagaina e tusa ai ma fa'atonuga fa'apolokalame, e na'o le vaega i luga o le laupapa matagaluega e mana'omia le soldered e fa'afefeteina i le flux (point spray and line spray). o loʻo avanoa), E mafai ona fetuunaʻi le voluma faʻafefe o vaega eseese e tusa ai ma le polokalame.Talu ai ona o le faʻapipiʻiina o le filifilia, e le gata o le aofaʻi o le flux e faʻasaoina tele pe a faʻatusatusa i le galu solder, ae e aloese ai foi mai le faʻaleagaina o nofoaga e le o soldering i luga o le laupapa matagaluega.

Talu ai ona o le faʻapipiʻiina o le filifilia, o le saʻo lelei o le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o le flux nozzle e maualuga tele (e aofia ai le auala avetaʻavale o le flux nozzle), ma o le flux nozzle e tatau foi ona i ai se galuega faʻatulagaina otometi.E le gata i lea, i le faiga o le fa'afefeteina, e tatau i le filifilia o meafaitino ona amana'ia le malosi o le pala o le le VOC fluxes (ie vai-soluble fluxes).O le mea lea, po'o fea lava e iai se avanoa e fa'afeso'ota'i ai ma flux, vaega e tatau ona mafai ona tete'e i le pala.

 

2. Fa'avevela module

O le fa'amafanafanaina o le laupapa atoa o le ki.Ona o le laupapa atoa preheating e mafai ona puipuia lelei tulaga eseese o le laupapa matagaluega mai le vevela unevenly ma mafua ai le deform laupapa matagaluega.Lona lua, o le saogalemu ma le pulea o le muai vevela e taua tele.O le galuega autu o le faʻavevelaina o le faʻagaoioia o le flux.Talu ai o le faʻagaoioia o le flux ua maeʻa i lalo o se vaega o le vevela, o le maualuga tele ma le maualalo o le vevela e afaina ai le faʻagaoioia o le flux.E le gata i lea, o masini vevela i luga o le laupapa matagaluega e manaʻomia foʻi se faʻavevelaina o le vevela, a le o lea e ono afaina ai masini vevela.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai o le lava o le faʻamafanafanaina e mafai foi ona faʻapuupuu le taimi faʻapipiʻi ma faʻaititia ai le vevela vevela;ma i lenei auala, o le paʻu o le paʻu ma le substrate, o le vevela vevela i le laupapa matagaluega, ma le lamatiaga o le faʻafefeteina o le kopa e faʻaititia foi, ma o le faʻatuatuaina o le uʻamea e faʻaitiitia faʻaitiitia.fa'ateleina.

 

3. Uila module

O le module uelo e masani lava ona aofia ai le pa'u apa, pamu masini / electromagnetic, pusi uelo, masini puipuiga nitrogen ma masini feaveai.Ona o le gaioiga o le pamu masini/eletise, o le solder i totonu o le tane apa o le a faʻaauau pea ona faʻafefe mai i luga o le pusi uʻamea tusaʻo, e fausia ai se galu malosi mautu;e mafai e le masini puipuia o le nitrogen ona puipuia lelei le pupuni uelo mai le poloka ona o le fa'atupuina o le apa;ma le masini feavea'i O le fa'agaioiga sa'o o le atigi pusa apa po'o le laupapa ta'amilosaga e fa'amautinoa e iloa ai le fa'ailoga mata'itū.

1. Le faʻaaogaina o le nitrogen.O le faʻaogaina o le nitrogen e mafai ona faʻateleina ai le solderability o le solder solder e 4 taimi, lea e matua taua tele i le faʻaleleia atili o le lelei o le solder lead.

2. O le eseesega taua i le va o le fa'ameamea filifilia ma le fa'aulu.O le fufui o le fufui lea o le laupapa matagaluega i totonu o se tane apa ma faalagolago i luga o le malosi o le solder e a'e masani ai e faamaea le solder.Mo le tele o le vevela ma le tele o laupapa ta'amilosaga, e faigata mo le fa'auluina o mea e fa'amalieina ai mana'oga tu'u apa.O le filifiliga o le solder e ese.O le galu apa malosi e tu'i ese mai le nozzle soldering, ma o lona malosi malosi o le a aafia tuusa'o le ulu apa tuusao i totonu o le pu;aemaise lava mo ta'ita'i solder, ona o lona susu vaivai, e mana'omia le malosi Malosi galu apa.E le gata i lea, o oxides e le mafai ona tumau i luga o galu malolosi, lea o le a fesoasoani foi i le faʻaleleia atili o le lelei.

3. Faʻatulagaina o faʻamaufaʻailoga uelo.

Mo tulaga uelo eseese, e tatau ona mafai e le module uelo ona faʻavasegaina le taimi uelo, maualuga o le galu ma le tulaga uelo, lea o le a maua ai e le inisinia faʻagaioiga le avanoa e fetuutuunai ai le faagasologa, ina ia mafai ona ausia le aʻafiaga o le uelo taitasi..O nisi meafaigaluega uelo filifilia e mafai foi ona ausia le aʻafiaga o le puipuia o le faʻapipiʻiina e ala i le puleaina o foliga o solder solder.

 

4. Faiga fa'apipi'i laupapa

O le mana'oga autu o le fa'amauina filifilia i le fa'aogaina o le laupapa fa'asalalau o le sa'o.Ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga saʻo, e tatau i le faʻasalalauga faʻapipiʻi ona ausia mea nei e lua:

1. O mea o le ala o le anti-deformation, mautu ma tumau;

2. Fa'apipi'i se masini fa'apipi'i i luga o le ala ala e ala i le fa'aogaina o masini fa'afefe ma le fa'aogaina o le uelo.O le tau maualalo o le faʻaogaina o le uelo filifilia o se mafuaaga taua lea e vave faʻafeiloaʻi ai e le au gaosi oloa.

 


Taimi meli: Iul-31-2020

Auina mai lau savali ia i matou: