O a'afiaga e a'afia ai le lelei o le toe fa'aosoina

O a'afiaga e a'afia ai le lelei o le toe fa'aleleia o so'o e fa'apea

1. Fa'aaafiaina mea taua ole pa'u solder
O le lelei o le toe faʻaleleia o solder e aʻafia i le tele o mea.O le mea pito sili ona taua o le maualuga o le vevela o le ogaumu toe faʻaleleia ma le tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi solder.Le taimi nei ua mafai ona pulea ma fetuutuunai le fua o le vevela masani masani.I se eseesega, i le tulaga o le maualuga maualuga ma le miniaturization, solder paste lomitusi ua avea ma ki i reflow solder lelei.
O le foliga o le paʻu faʻapipiʻi solder paʻu paʻu e fesoʻotaʻi ma le lelei uʻamea o masini vaapiapi vaapiapi, ma o le viscosity ma le tuufaatasiga o le solder paste e tatau ona filifilia lelei.E le gata i lea, e masani lava ona teuina le paʻu faʻapipiʻi i totonu o le malulu malulu, ma e mafai ona tatalaina le ufiufi pe a toe faʻafoʻi le vevela ile vevela potu.E tatau ona gauai faapitoa e aloese mai le faʻafefiloi o le solder paste ma le ausa vai ona o le eseesega o le vevela.Afai e manaʻomia, faʻafefiloi le paʻu solder ma se mea faʻafefiloi.

2. A'afiaga o meafaigaluega uelo
O nisi taimi, o le vibration o le conveyor belt of reflow welding equipment o se tasi lea o mea e aʻafia ai le lelei o le uelo.

3. Fa'aaafiaga ole fa'agasologa o le fa'afefeteina
A maeʻa ona faʻaumatia le tulaga le lelei o le faʻaogaina o le lolomi faʻapipiʻi ma le faiga o le SMT, o le toe faʻaleleia o le faʻaogaina o le faʻagasologa o le a taʻitaʻia ai foʻi tulaga faʻaletonu:
① I le malulu malulu, e maualalo le vevela o le toe faʻaleleia pe le lava le taimi o le sone toe faʻaleleia.
② O le vevela i totonu o le vaega muamua o le vevela o loʻo faʻatupuina vave tele (e masani lava, o le maualuga o le maualuga o le vevela e itiiti ifo i le 3 tikeri i le sekone).
③ Afai o le laupapa matagaluega poʻo vaega e afaina i le susu, e faigofie ona mafua ai le pa o apa ma maua ai le apa faifai pea.
④ E masani lava, o le vevela i totonu o le sone malulu e pa'u vave (masani, o le pa'u o le vevela o le pa'u o le uelo e itiiti ifo i le 4 tikeri i le sekone).


Taimi fa'asalalau: Sep-10-2020

Auina mai lau savali ia i matou: