O a uiga o le reflow faiga uelo?

  1. I le faagasologa otoe tafeumu, o vaega e le o faʻasaʻo saʻo i totonu o le solder liusuavai, o le mea lea o le vevela vevela i vaega e laʻititi (ona o le eseese o auala faʻavevela, o le vevela vevela i vaega o le a matua tele i nisi tulaga).
  2. E mafai ona pulea le aofaʻi o le solder e faʻaaogaina i le faʻagasologa o le taʻitaʻia, faʻaitiitia le faʻaletonu o le uʻamea e pei o le faʻaogaina o le virtual, alalaupapa, o lea e lelei ai le lelei o le uʻamea, o le faʻaogaina o le solder joint e lelei, maualuga le faʻatuatuaina.
  3. Afai o le nofoaga saʻo o le faiga taʻitaʻia i luga o le PCB solder lafo ma tuu le tulaga o vaega o loʻo i ai se faʻasesega patino, i le faagasologa otoe fa'afefe so'omasini, pe a uma vaega uma o le uelo fa'ai'u, pine ma le solder tutusa susu susu i le taimi lava e tasi, ona o le aafiaga o le fa'amata'u o le solder liusuavai, maua ai le aafiaga orientation, otometi le faasa'oina o se'ese'esega, o vaega e toe fo'i i le nofoaga tonu. .
  4. SMT Rtafeagaumuose fa'apipi'i fa'apisinisi e fa'amautinoaina le tu'ufa'atasiga sa'o ma e masani lava e le fa'afefiloi ma mea leaga.
  5. E mafai ona faʻaogaina puna faʻavela i le lotoifale, o lea e mafai ai ona faʻaogaina auala eseese mo le uelo i luga o le mea e tasi.
  6. E faigofie le fa'agasologa ma e la'ititi lava le galuega o le toe fa'aleleia.SMT toe fa'afefe umu

Taimi meli: Mati-10-2021

Auina mai lau savali ia i matou: