O a mea e aʻafia ai le lelei o le masini SMT

Filifili ma tuu le masinie le gata e tatau ona vave, ae saʻo ma mautu.I le faagasologa o le faagaoioiga moni, taitasi mauga vaega faaeletonika specifications e eseese, le saoasaoa e le tutusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saʻo o vaega o le LED e laʻititi laʻititi e faʻatatau i le saʻo o manaʻoga o vaega SMT, o lea o le saoasaoa o le faʻapipiʻiina o oloa LED e sili atu le vave nai lo oloa SMT, aua o le SMT patch e manaʻomia le saʻo maualuga atu nai lo le LED, ma le gaioiga. saoasaoa o masini masini SMT i totonu o le fale paʻu e faʻagesegese, ma o le lelei o le paʻu e faʻaitiitia faʻafuaseʻi.

1.O le suction nozzleo le masini faʻapipiʻi, i le tasi itu, e le lava le mamafa o le mamafa.A'o le'i ave e le suction nozzle le fasi, e otometi lava ona liua le valve masini i luga o le ulu o le ulu fa'apipi'i.

I le tasi itu, o le faʻamalologa o le faʻafefe o le ea, e pei o le matua ma le gau o le paipa paʻu, o le matua ma le ofuina o faʻamaufaʻailoga ma le ofuina o le suction nozzle pe a uma se taimi umi o le faʻaaogaina, ma isi, i luga. i le isi itu, o le pefu i totonu o le faʻapipiʻi poʻo le siosiomaga i fafo, aemaise lava le tele o otaota otaota na gaosia pe a maeʻa le tipi ese o mea faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi, mafua ai le suction nozzle o lemasini fa'apipi'ie poloka.

 

2. O le mea sese i luga o le seti o le polokalame SMT o le a faʻaitiitia ai foi le lelei o le faʻapipiʻiina o le SMT.O le fofo e tatau i le kamupani gaosi SMT ona faʻateleina aʻoaʻoga mo tagata faʻatau, ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona amata vave.

 

3. O le lelei o mea faʻaeletoroni latou lava, o le suction nozzle e pikiina mea faʻaeletoroni ma pasi i latou, ma o pine e leʻo faʻapipiʻi atoatoa i totonu pe punou saʻo pe gau.O lenei tulaga e mafai ona na o le pulea lelei i le tulaga lelei o le faatauina o vaega mauga, lea o le a le gata e aafia ai le galuega lelei ma le tulaga lelei o oloa, suction nozzle e masani ona piki luga o ia vaega, o le a mafua ai foi tulaga eseese o le faaleagaina, ma i le o le taimi, o le a faʻaitiitia ai le ola tautua o le nozzle.


Taimi meli: Me-25-2021

Auina mai lau savali ia i matou: