O le a le mea o loʻo faʻatatau i ai le saʻo o le SMD processing?

I le faagasologa o le faagasologa o le PCBA, o le saʻo oSMT faʻapipiʻi masinie mafai ona vaevaeina fa'apitoa i ni vaega e pei o le tulaga sa'o, toe fai sa'o ma le fa'ai'uga.O se folasaga puupuu lenei i le uiga sa'o masani opiki ma tuu le masini Saina.
1. Tulaga sa'o
Fa'atonu sa'o e fa'atatau i le tu'ufa'atasiga moni o le tulaga o vaega ma le pikiina ma le tu'u masini fa'apipi'i vaega tulaga va'aiga lapo'a, o le a'afiaga o le sa'o sa'o o le masini e lua, o le fa'aliliuga sese ma le suiga mea sese, o le fa'aliliuga sese e masani lava mai le XY axis positioning system. , fa'asologa o mea sese e faasino i le fa'aogaina o vaega e le sa'o.
2. Toe fai sa'o
Toe fai saʻo e faasino i le masini tuʻuina mo se tulaga faamaopoopo faʻapitoa e toe fai le tuʻuina atu, o le faʻasesega na gaosia o le toe saʻo saʻo, o lea o le faʻataʻitaʻiga saʻo na tuʻuina atu e le masini faʻapipiʻi i le masini faʻapipiʻi toe fai saʻo e faʻaalia.
3. I'ugafono
O le iugafono a lePCB fa'apipi'i masinie faasino i le R-axis rotation resolution.A maua e le ulu faʻapipiʻi le faʻailoga o le pulupulu, o le faʻapipiʻiina o le ulu R axis o le a fesuiaʻi le numera o tikeri, i le taimi nei o le lelei o le masini faʻapipiʻiina i le 0.0024 / pulse, o le iugafono e mafai foi ona faigofie ona malamalama o se fuataga o le faʻaopoopoga laʻititi. o le faagaoioiga o masini, fuaina le masini lava ia o se faasinoupu taua o faatinoga o gaoioiga sa'o.

Vaega oNeoDen10masini SMT
1.Front and rear with 2 fa generation high speed flying recognition systems, US ON sensors, 28mm alamanuia tioata, mo ata felelei ma le saʻo maualuga aloaia.
2.8 ulu tuto'atasi fa'atasi ai ma le fa'aogaina atoa o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le 8mm fafaga e piki i le taimi e tasi, fa'avave i le 13,000 CPH.
3.Si'i luga PCB otometi, tausia PCB i luga o le tulaga tutusa luga i le taimi o le tuʻuina, faʻamautinoa le saʻo maualuga.
4. Lagolago 1.5M LED faʻapipiʻi paʻu (faʻatulagaina filifiliga).
Sensor pateni, e ese mai PCB masani, e mafai foi ona faapipiiina PCB uliuli ma maualuga saʻo.
224c223f


Taimi meli: Iuni-14-2022

Auina mai lau savali ia i matou: