O le a le Elemene maaleale ile vevela ma le susu?

O le a le mea o le vevela ma le susu maaleale?

Fa'auigaga o Vaega Fa'apitoa o le Vevela ma le Susū.

O vaega maaleale o le vevela ma le susū o vaega ia e maaleale i le vevela ma le susū, ma e tatau ona teuina ma pulea e tusa ai ma le vevela ma le susu.

Mana'oga fa'alesiosiomaga o vaega e ma'ale'ale le vevela ma le susū

O le vevela ma le susu o vaega maʻaleʻale e maualuga le manaʻomia o le siosiomaga, e masani lava o le vevela e tatau ona pulea i le va o le 20 ± 5, faʻatonutonu le susu i le siosiomaga o le 40% -60%.

Teuina ma le pulea o le vevela ma le susu o vaega maaleale

O vaega o le vevela ma le susū e tatau ona fa'apipi'iina i taga fa'asusu fa'atasi ma le susū fa'amaufa'ailoga ma le gaogao, ma e mana'omia le taoina o vaega ma'ale'ale o le vevela ma le susu a'o le'i faia le la'asaga muamua.

Aisea e tatau ai i vaega ma'ale'ale o le vevela ma le susū ona matua'i teuina ma le pulea?

O le vevela ma le susu o vaega maʻaleʻale o le maualuga o le vevela ma le susu e manaʻomia, aua i le faagasologa o le teuina, faʻafesoʻotaʻi ma le ea, vai ausa, faʻamaʻiina o le a matua faigofie lava ona tupu, ma o nisi vaega e faʻapipiʻi i luga o le vai ausa, o nisi vaega e mafai ia viliina foi i totonu o le ausa vai i totonu, o lea e tatau ai ona tao i luma o le gaosiga, pe a le taoina tuusaʻo patch uelo, pe a oʻo mai le ausa vai i le vevela o le vevela maualuga pe a uma le faʻalauteleina o vaega e mafua mai i le faʻaleagaina (taʻetaʻe, pa'u laupapa, ma isi), le lelei o le oloa e mafua mai i fegalegaleaiga, ma le lelei o le oloa.), o le lelei o le oloa e mafua mai i le leaga faʻafuaseʻi, o le mea lea e manaʻomia ai le teuina ma le pulea lelei o vaega o le vevela ma le susu.

FP2636+YY1+IN6Vaega o NeoDen IN6 Reflow Oven

NeoDen IN6 e maua ai le faʻaleleia lelei o sotini mo tagata gaosi PCB.

O le laulau-pito i luga o le mamanu o le oloa e avea ai ma se fofo lelei mo laina gaosiga ma manaoga faʻapitoa.Ua mamanuina i totonu o le masini e fesoasoani ai i le aufaipisinisi e tuʻuina atu le faʻaogaina o soʻo.

E mafai ona pulea le vevela ma le sa'o atoatoa—e mafai e tagata fa'aoga ona iloa le vevela i totonu ole 0.2°C.

O se masini vevela i totonu e fa'amautinoa le pulea atoatoa o le potu fa'avevela ma e mafai ona o'o atu i le vevela sili ona lelei i totonu ole sefululima minute.

O le mamanu o loʻo faʻaaogaina se mea faʻavevela alumini alumini e faʻateleina ai le malosi-lelei o le faiga.O le fa'aogaina o le asu i totonu e fa'aleleia ai le fa'atinoga o le oloa ma fa'aitiitia ai fo'i mea leaga.

O le NeoDen IN6 ua fausia i se potu faʻavevela alumini alumini.

 

 


Taimi meli: Iul-13-2023

Auina mai lau savali ia i matou: